Løn- og Personaleadministration Håndbogen 2013

Håndbogen er et værdifuldt opslagsværk for de medarbejdere, der har ansvaret for den daglige løn- og personaleadministration. Bogen behandler de lovmæssige og overenskomstmæssige krav, som en løn- og personaleansvarlig har brug for viden om, for at kunne foretage en korrekt lønadministration.

Der er mange hjemmesider, der skal besøges, når man skal holde sig ajour på området og det kan være en jungle at finde svaret på et konkret emne eller problemstilling. Håndbogen gør denne søgen overflødig, ved at samle den relevante viden. Forfatteren – Anne-Lise Heidelberg – har mange års erfaring som ansvarlig for løn- og personaleadministration og ikke mindst som chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, hvor lettelse af virksomhedens administrative byrder er et fokusområde for arbejdsgiverorganisationerne.

Håndbogen er opdelt i tre hovedafsnit: Ansættelse, Forhold for ansatte og Fratrædelse. Den er forsynet med marginnoter og indeholder et veludbygget stikordsregister. Centrale blanketter og eksempler er medtaget som bilag – alt sammen med henblik på at gøre bogen til et praktisk redskab i hverdagen.

Årets udgave af håndbogen sætter fokus på forhold ved ansættelse af udlændinge, et område som flere og flere virksomheder kommer i berøring med. For at lette den daglige kontakt med udenlandske medarbejdere indeholder bogen et udvalg af kendte danske ord og begreber inden for løn- og personaleadministration oversat til engelsk. Igen i år er der sat fokus på elektroniske indberetninger – bl.a. nye og fremtidige ordninger inden for feriekort- og feriekontosystemet, der løbende træder i kraft fra ultimo 2013 og som forventes at være fuldt udviklet i 2015.

635 sider

442,50 kr. + moms og ekspeditionsgebyr for medlemmer

590,00 kr. + moms og ekspeditionsgebyr for ikke-medlemmer

KONTAKT
Chefkonsulent
Anne-Lise Heidelberg
33 38 92 25
alh@da.dk
Publiceret:
3. juli 2013
LÆS MERE
Personaleju­ra-Håndbogen 2013Kort om Personale-omkostninger 2013Ferieloven, 19. udgaveSygedagpengeloven, 3. udgave
LINKS
Bestil håndbogenDA Forlag