Medarbejdere på barsel – regler i praksis

En længe ventet håndbog, der samlet behandler, hvad arbejdsgivere skal være opmærksomme på, når en medarbejder går på barsel. Bogen fokuserer på barselsspørgsmål i den daglige administration – og forklarer på en let og overskuelig måde de ofte meget komplicerede regler i lovgivningen.

Der fødes hvert år over 60.000 børn i Danmark, og størstedelen af disse børn har forældre, der har en tilknytning til arbejdsmarkedet. Det betyder, at hovedparten af danske arbejdsgivere får spørgsmål om graviditet og barsel fra deres medarbejdere. Det kan være generelle spørgsmål om, hvilke rettigheder medarbejderen har i forbindelse hermed, men det kan også være særlige spørgsmål, der ikke umiddelbart kan besvares entydigt.

Bogens forfatter, chefkonsulent, cand.jur. Lise E. Bardenfleth, DA, har i omkring 15 år bl.a. beskæftiget sig indgående med ligestilling og de regler, der knytter sig hertil. Lise E. Bardenfleth er desuden en erfaren og velanskreven forfatter for DA Forlag.

137 sider

145,00 kr. + moms og ekspeditionsgebyr for medlemmer

290,00 kr. + moms og ekspeditionsgebyr for ikke-medlemmer

KONTAKT
Chefkonsulent
Lise E. Bardenfleth
33 38 94 12
leb@da.dk
Publiceret:
2. december 2010
LÆS MERE
Personaleju­ra-Håndbogen 2012Kort om Job, graviditet og barsel, 17. udgaveKORT OM Orlov - og andet særligt fraværFunktionærloven 18. udgaveLigestillingslovene 4. udgave
LINKS
DA ForlagBestil bogen