Jørgen Vorsholt fortsat formand for DA Jørgen Vorsholt fortsætter som DA's formand. Et enigt forretningsudvalg opfordrede på et lukket møde tirsdag aften Jørgen Vorsholt til at fortsætte som formand, hvilket han efterfølgende accepterede.

I forbindelse med sin fratræden fra MT Højgaard i sidste uge bad Jørgen Vorsholt om at blive frigjort for formandshvervet med henvisning til, at han i henhold til DA's vedtægter ikke længere var valgbar.

Muligheden for at opfordre Jørgen Vorsholt til at fortsætte som formand for DA er opstået, efter det er meddelt, at han er ansat i entreprenørkoncernen Pihl & Søn som seniorkonsulent.

Dansk Byggeri har på den baggrund meddelt, at Jørgen Vorsholt fortsat vil være i bestyrelsen for Dansk Byggeri og repræsentere organisationen på DA's generalforsamling.
DA's viceformand, administrerende koncerndirektør Niels O. Johannesson, Icopal siger:

Vi er yderst tilfredse med, at det nu er muligt at fortsætte med Jørgen Vorsholt som formand. Han er højt respekteret og har allerede med sin tilgang til formandshvervet vist, at han er den rigtige mand til posten. Der var derfor fuld opbakning i forretningsudvalget til at opfordre ham til at forblive i arbejdstøjet
Yderligere kontakt: Jørgen Vorsholt: 40 30 03 18 / 39 63 22 73

eller

adm. dir. Jørn Neergaard Larsen, DA: 33 38 90 00
Personale og administration
19. marts 2003
LÆS MERE
Pressemeddelelse - E. Pihl & Søn