DA ønsker det nye ministerhold stort tillykke

DA ser frem til samarbejdet med den nye regering og glæder sig over, at Jørn Neergaard Larsen bliver ny beskæftigelsesminister.

Lars Løkke Rasmussen har her til formiddag udnævnt et nyt ministerhold, herunder DA’s adm. direktør Jørn Neergaard Larsen som ny beskæftigelsesminister.

Formand for Dansk Arbejdsgiverforening Torben Dalby Larsen:

”Vi ser frem til samarbejdet med den nye regering. Den vigtigste opgave for den nye regering bliver at ruste Danmark til vækst. DA står klar til at samarbejde med regeringen og Folketingets partier herom. Samarbejde og dialog bliver nøgleordet, når fremadrettede løsninger skal findes i det nye Folketing, som vælgerne har sammensat.

Det er meget glædeligt, at Jørn Neergaard Larsen er udnævnt til beskæftigelsesminister. Han har som få en stor og detaljeret viden, erfaring, netværk og troværdighed på netop dette ansvarsområde. Jørn har i snart 20 år ydet en stor og utrættelig indsats for DA og dermed for det private erhvervsliv – og før den tid var han i en årrække administrerende direktør for DJØF. Hans stærke lederevner og menneskelige egenskaber har fuldt fortjent affødt megen anerkendelse både indenfor og udenfor DA.”

Arbejdsmarked
28. juni 2015
KONTAKT
Formand
Torben Dalby Larsen
33 38 92 72
tdl@da.dk