Regeringen investerer rigtigt

Regeringens skatteudspil indeholder en række initiativer, der vil gøre det mere attraktivt at arbejde. Det vil give vækst og flere arbejdspladser, og det er en god investering for Danmark.

Regeringens udspil om lavere skat på arbejde, Jobreform II, rummer blandt andet følgende elementer:

  • Jobfradrag til de lavest lønnede
  • Loft over beskæftigelsesfradraget forhøjes og fjernes
  • Skattefradrag ved indbetaling til pension

Adm. direktør Jacob Holbraad:

”Skatteudspillet vil øge gevinsten for dem, der yder en indsats. Det er en rigtig investering i vækst og arbejdspladser, der vil bidrage til, at Danmark også i fremtiden vil være et attraktivt sted at arbejde og drive virksomhed.

De danske virksomheder har behov for flere, der ønsker at arbejde. Allerede i dag mangler vi hænder i store dele af dansk erhvervsliv. Udspillet er et godt bidrag til at løse det problem.

Det er også godt, at regeringen tager fat på at løse den udfordring, at det for en række lønmodtagere ikke kan betale sig at spare op til pension. Det vil vi gerne kvittere for. Men med regeringens udspil vil der fortsat være en gruppe lønmodtagere med forholdsvis lav pensionsopsparing, hvor det ikke kan betale sig at spare op. Det kan løses ved at fjerne bundgrænsen for, hvornår man kan få fradrag, således at initiativet kan komme alle lønmodtagere til gode. Målet må være, at det for alle danskere kan betale sig at tage vare på sin egen alderdom gennem pensionsopsparing.”

Mere viden

Regeringens udspil

Arbejdsmarked
29. august 2017
KONTAKT
Adm. direktør
Jacob Holbraad
33 38 93 00
jah@da.dk
LÆS MERE
Mere viden
LINKS
Regeringens udspil