Er du DA’s nye stagiaire i Bruxelles?

Har du lyst til at lære EU-systemet at kende på tæt hold? Er du samtidig interesseret i at udvide dit danske og europæiske netværk og på den måde øge dine jobchancer efter endt studie? Dansk Arbejdsgiverforening søger en stagiaire pr. 1. februar 2018.

Hvad skal du arbejde med?
Som stagiaire er du en vigtig del af DA’s lobbyarbejde i Bruxelles. Arbejdet består af både faste opgaver og opgaver, du selv tager initiativ til.

Blandt de faste opgaver er f.eks. informations- og nyhedssøgning, dækning af konferencer og møder i forskellige europæiske fora (Europa-Parlamentet, Business Europe, etc.) og et ugentligt nyhedsbrev til kollegaerne i København.

Derudover er der en del opgaver, som afhænger af aktuelle politiske sager og bestemmer hverdagens tempo. Det kan f.eks. være politiske dagsordener, hvor du skal levere analyser, baggrundsnotater eller tal og figurer til de politiske konsulenters arbejde.

Sidst men ikke mindst forventer vi, at du selv tager initiativ til at opspore og levere interessant stof til brug for vores pressearbejde. Dette sker typisk i samarbejde med kollegerne i København, der arbejder med analyse eller kommunikation.

Om os
DA er en interesseorganisation, som varetager vores medlemmers interesse på det arbejdsmarkedspolitiske område. DA har derfor en vigtig opgave i at påvirke EU-udviklingen og skabe de bedst mulige vilkår for danske virksomheder inden for europæisk arbejdsmarkedspolitik. Det gør vi bl.a. gennem forhandlinger, klassisk lobbyarbejde og kommunikation.

Som stagiaire bliver du en del af DA’s team i Bruxelles, og vi bilder os selv ind, at vi er ganske rare at arbejde sammen med. Kontoret består af en leder, tre konsulenter og en administrativ koordinator. DA bor sammen med DI og en række andre organisationer fra forskellige EU-lande i et internationalt miljø på Av. de Cortenbergh 168.

Om dig

  • Du er i gang med en videregående uddannelse på minimum 7. semester
  • Du er udadvendt og præsterer bedst sammen med andre
  • Du interesserer dig for arbejdsmarkedspolitik og har et godt kendskab til EU
  • Du er særdeles grundig – ikke mindst, når det drejer sig om fakta og skriftlige produkter
  • Du er skarp til at analysere data
  • Du er en dygtig kommunikatør i både skrift og tale – på dansk og engelsk

Du kan arbejde selvstændigt og opsøgende – gerne med interesse for strategisk analyse

Mere om stillingen

Skriv eller ring til Europapolitisk chef Christiane Mißlbeck-Winberg, cmw@da.dk, +45 29 200 240 eller stagiaire Cecilie Toft Nørgaard, ctn@da.dk, +32 (0) 485 056 496, hvis du vil høre mere om stillingen.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning vedlagt cv og andre relevante bilag, så vi har den senest den 20. november til stagiaire@da.dk
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48 og 49.

KONTAKT
Europapolitisk chef
Christiane Mißlbeck-Winberg
33 38 92 40
cmw@da.dk
Publiceret:
6. november 2017
LÆS MERE
Det arbejder vi med