Per Christian Halling

Per Christian Halling

Kontakt

Telefon

+45 33 38 94 16


Image

Per Christian Halling

Sagsbehandler

Per Christian Halling er ansat som sagsbehandler i DA Feriegaranti, hvor han behandler og administrerer feriegarantiordninger på vegne af en række af DA’s medlemsorganisationer. Feriegarantiordningerne sikrer, at lønmodtagere kan få udbetalt deres feriepenge, hvis virksomheden går konkurs. Arbejdet omfatter bl.a. oprettelse af feriepengekrav, udbetaling af feriepenge og support på telefon og mail.

Per Christian har en solid baggrund som konsulent og sagsbehandler indenfor HR, Arbejdsmiljø, Ledelsesinformation, samt Økonomi og Regnskab fra mange års ansættelse i Stat (Centraladministrationen), Kommune og Regioner. Udover det har han stor erfaring med opbygning og facilitering af faglige og professionelle netværk.

”Jeg synes det er meget motiverende at være en del af en organisation, som er en vigtig spiller på både arbejdsmarkedet og i samfundet. Jeg oplever ligeledes DA som en spændende og inspirerende organisation med et højt fagligt niveau og en uformel omgangstone, hvor der er respekt for den enkeltes faglige, professionelle og personlige baggrund”.

OK-Fonde