Pernille Skanderup

Pernille Skanderup

Kontakt

Telefon

33 38 92 67

Mobil

29 20 02 67


/pernille-skanderup
Image

Pernille Skanderup

Digital redaktør

Som digital redaktør er Pernille Skanderup ansvarlig for DA’s online tilstedeværelse på web og sociale medier. Hun sørger for, at formidlingen af komplekse samfundspolitiske problematikker fremstår klart og er i øjenhøjde med målgruppen. Hun arbejder med udvikling og drift af DA’s hjemmeside og faciliterer og underviser en gruppe af redaktører, der leverer artikler, analyser og rapporter til da.dk.

Pernille er uddannet cand.com. fra RUC og har inden det arbejdet i shippingverdenen. Hun har kommunikationserfaring fra bl.a. Sex & Samfund, Rudersdal Kommune og Politikens Forlag.

”Jeg omsætter DA’s analysebaserede budskaber til et sprog, som alle kan forstå, og skaber opmærksomhed omkring vores dagsordener på forskellige medieplatforme. Tempoet i Presse og medier er altid højt og ikke to dage er ens. Det er motiverende at være en del af et team, der er passionerede omkring deres fag, og som dagligt arbejder for at sikre vores velfærdssamfund gennem de bedst mulige betingelser for arbejdslivet.”

Press and Media