Sabrina Drevsfeldt Theil

Sabrina Drevsfeldt Theil

Kontakt

Telefon

33 38 93 18

Mobil

29 20 03 18/sabrina-drevsfeldt-theil
Image

Sabrina Drevsfeldt Theil

Presse- og mediechef

Sabrina Drevsfeldt Theil er ansat som presse- og mediechef og har det overordnede ansvar for Presse og Medier, der understøtter DA’s arbejde ved blandt andet at assistere pressen med adgang til fakta og talspersoner, udsende pressemeddelelser og analyser og drive DA’s hjemmeside samt profiler på de sociale medier.

Sabrina Drevsfeldt Theil er uddannet journalist på Syddansk Universitet og cand. soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS og Aston Business School. Hun har tidligere arbejdet for Dagbladet Information og Berlingske samt været ledende pressekretær i Undervisningsministeriet og senest ledende pressesekretær i Statsministeriet.

”Danmarks fremtid afhænger af, at vi har et velfungerende arbejdsmarked. Danske virksomheder skal have de bedste betingelser for at skabe vækst og fremgang. Det er dét, DA arbejder for. Kommunikation til og med omverden er vigtigt for, at DA bliver hørt. Derfor er det vores fornemmeste opgave at sikre, at vi hurtigt leverer troværdige informationer og deltager i debatten. Det er motiverende at være med på et hold, der arbejder med hele samfundet for øje”.

Press and Media