Sabrina Drevsfeldt Theil

Sabrina Drevsfeldt Theil

Kontakt

Telefon

33 38 93 18

Mobil

29 20 03 18/sabrina-drevsfeldt-theil
Image

Sabrina Drevsfeldt Theil

Pressechef

Sabrina Drevsfeldt Theil er ansat som pressechef og har det overordnede ansvar for DA’s pressearbejde, der er forankret i kommunikationsafdelingen. Afdelingen understøtter DA’s arbejde ved blandt andet at assistere medierne med adgang til fakta og talspersoner, udsende pressemeddelelser og analyser og drive DA’s hjemmeside samt profiler på de sociale medier.

Sabrina Drevsfeldt Theil er uddannet journalist på Syddansk Universitet og cand. soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS og Aston Business School. Hun har tidligere arbejdet for Dagbladet Information og Berlingske samt været ledende pressekretær i Undervisningsministeriet og senest ledende pressesekretær i Statsministeriet.

”Danmarks fremtid afhænger af, at vi har et velfungerende arbejdsmarked. Danske virksomheder skal have de bedste betingelser for at skabe vækst og fremgang. Det er dét, DA arbejder for. Samarbejdet med medierne er vigtigt for, at DA bliver hørt. Derfor er det vores fornemmeste opgave at sikre, at pressen har nem adgang til os, og at vi hurtigt leverer troværdige informationer. Det er motiverende at være med på et hold, der arbejder med hele samfundet for øje”.

 

Kommunikationssekretariat