Statistik

NetStat – statistik om løn, fravær og arbejdsulykker

Artikel

Vil du vide, hvad det koster at få udført en times arbejde? Eller hvor ofte der sker ulykker på DA-området? Eller hvor meget lønmodtagerne er væk fra arbejde? I NetStat finder du detaljeret statistik om løn, fravær og arbejdsulykker på det private arbejdsmarked. Du kan finde oplysninger i NetStat for omtrent halvdelen af alle privatansatte i Danmark og sammenligne med forholdene i din egen virksomhed.

Netstat er del af medlemsservice

Brug NetStat når du har behov for viden om et aktuelt lønniveau eller lønspredning for en bestemt type ansat. Eller når du vil vide noget om omfanget af sygefravær og barselsperioder. Statistikken kan skræddersys efter behov, og det er muligt at vælge specifikke brancher, arbejdsfunktioner, geografiske områder, uddannelser med videre, hver for sig eller kombineret. Du vælger selv, om du vil se en specifik gruppe eller se det store billede. Med NetStat kan du både og.

NetStat er gratis for medlemmer af en organisation på DA-området. Andre bedes kontakte os for information om priser og vilkår.

 

 

Læs mere om

STATISTIK