Sune Holm Pedersen

Sune Holm Pedersen

Kontakt

Telefon

+45 33 38 92 44

Mobil

+45 29 20 02 44/sune-holm-pedersen
Image

Sune Holm Pedersen

Chefkonsulent

Sune Holm Pedersen er chefkonsulent i området for Integration og kvalifikationer og arbejder primært med erhvervsuddannelsesområdet, integration af indvandrere og efterkommere samt folkeskoleområdet. Arbejdet spænder bredt fra fra politisk interessevaretagelse og politikudvikling til analysearbejde om virksomhedernes incitament til at tage lærlinge og tilgangen til erhvervsuddannelserne for både unge og voksne. Sune sidder derudover i Ankestyrelsens beskæftigelsesudvalg, og han er medlem af Dansk Flygtningehjælps repræsentantskab.

Sune er uddannet økonom (cand.polit.) fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og DA’s analyseafdeling.

”I DA løfter vi i flok for at sikre de bedst mulige vilkår for landets private arbejdspladser, hvor adgangen til medarbejdere med de rette kvalifikationer er helt central. DA er en organisation med meget høj og meget bred faglighed med mange forskellige interessenter, og arbejdet med politikudvikling gør det motiverende, udfordrende og grundlæggende sjovt at gå på arbejde.”

Integration og kvalifikationer