Vores Medlemsorganisationer

Her finder du en liste over de 11 organisationer, som Dansk Arbejdsgiverforening repræsenterer.

 • Image

  Dansk Industri

  Dansk Industri (DI) er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. De repræsenterer 20.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet.

  danskindustri.dk/
 • Image

  Dansk Erhverv

  Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv. De handler på vegne af 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i. Det starter med erhvervslivets rammevilkår.

  danskerhverv.dk/
 • Image

  TEKNIQ

  TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for cirka 4.100 el-, vvs- og industrivirksomheder.

  tekniq.dk/
 • Image

  HORESTA

  HORESTA Arbejdsgiverforening repræsenterer nogle af de vigtigste væksterhverv i Danmark. De varetager der ud over sekretariater for en række foreninger i turisme- og oplevelsesindustrien.

  horesta.dk/
 • Image

  Sama

  Sama (Sammenslutningen af Mindre Arbejdsgiverforeninger) organiserer mere end 4.000 virksomheder fordelt på 5 medlemsorganisationer med mange forskellige erhverv.

  sama.dk/
 • Image

  Grakom

  GRAKOM er erhvervsorganisation og samlingspunkt for virksomheder, der arbejder med kommunikationsløsninger. Det er organisationens formål at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for medlemmerne, der tæller alt lige fra store industrivirksomheder til kreative enkeltmandsvirksomheder.

  grakom.dk/
 • Image

  Asfaltindustrien

  Asfaltindustrien er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske virksomheder, der fremstiller og/eller udfører asfaltbelægninger eller hermed beslægtede aktiviteter.

  asfaltindustrien.dk/
 • Image

  Drivkraft Danmark

  Drivkraft Danmark er branche- og arbejdsgiverorganisation for selskaber, der leverer energi til mobilitet, opvarmning og proces. Organisationen har hovedparten af de danske benzinselskaber- og stationer som medlemmer.

  drivkraftdanmark.dk/
 • Image

  Danske Malermestre

  Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og brancheorganisation for danske malervirksomheder. Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

  malermestre.dk/
 • Image

  Dansk Mode & Textil

  Dansk Mode & Textil er en moderne branche- og arbejdsgiverorganisation der repræsenterer mere end 375 virksomheder inden for mode- og textilfagene.

  dmogt.dk
 • Image

  Danske Rederier

  Danske Rederier repræsenterer som brancheorganisation dansk skibsfart og fungerer som arbejdsgiverorganisation for medlemmerne - over 40 rederier og 2 offshore-selskaber. Ud over egne medlemmer betjener Danske Rederiers også Færgerederierne og Rederiforeningen.

  danishshipping.dk/
 • Image

  FADVIG

  FADVIG er erhvervsorganisation for danske virksomheder i Grønland.

  linkedin.com/in/poul-jensen-974b7619/