Indstil til Arbejdsmiljøprisen 2019

Arbejdsmiljø og sundhed

Indstil til Arbejdsmiljøprisen 2019

Artikel

Der er nu åbnet for indstillinger til Arbejdsmiljøprisen 2019. Det er en chance for at give et skulderklap til virksomheder, der har arbejdet på at forbedre arbejdsmiljøet.

Prisen sætter spot på de virksomheder, som har skabt en vedvarende og synlig forbedring af arbejdsmiljøet f.eks. gennem ændrede arbejdsgange eller kultur. Povl-Christian Jensen, chefkonsulent i DA siger:

"Uddeling af arbejdsmiljøprisen er en god måde at få fremhævet nogle af de rigtigt mange virksomheder, som hver dag gør en stor og vigtig indsats for arbejdsmiljøet til glæde for medarbejdere og virksomheder på det danske arbejdsmarked. Det er en mulighed for at få sat spot på nogle af de gode idéer, der ligger rundt på arbejdspladserne og få trukket forbillederne frem i lyset, så de kan inspirere andre".

Arbejdsmiljørådet uddeler prisen for den gode arbejdsmiljøindsats en gang om året. Prisen gives indenfor følgende fire kategorier:

  • Arbejdsulykker
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Muskel- og skeletbesvær (ergonomi)
  • Unge og nyansattes arbejdsmiljø

Man kan læse mere om kriterierne for arbejdsmiljøprisen indenfor de enkelte kategorier på arbejdsmiljøprisens hjemmeside.

Fristen for ansøgning er den 25. januar 2019.

Selve arbejdsmiljøprisen uddeles i forbindelse med en temadag, der sætter fokus på unge og nyansattes arbejdsmiljø. Temadagen afholdes i DGI-byen i København den 8. april 2019.

Læs mere om

ARBEJDSMILJØ OG SUNDHED