arbejdsmiljøprisen 2022

Arbejdsmiljø og sundhed

arbejdsmiljøprisen 2022

Artikel

Hvem skal indstilles til arbejdsmiljøprisen 2022?

Så er der åbnet for at komme med forslag til, hvem der skal have Arbejdsmiljøprisen for 2022.  Prisen sætter fokus på de virksomheder, der gør noget særligt for at skabe sunde og sikre rammer i arbejdsmiljøet. Det er sådanne succesfulde indsatser og det gode samarbejde om arbejdsmiljøet, som Arbejdsmiljøprisen 2022 gerne vil have frem i lyset. Gode erfaringer fra én virksomhed kan andre lære af til gavn for både medarbejdere og virksomheder.

Arbejdsmiljøprisen bliver givet indenfor følgende fire kategorier:

  • Kemi og vådt arbejde
  • Muskel og skeletbesvær (ergonomi)
  • Arbejdsulykker
  • Psykisk arbejdsmiljø

Du kan læse mere om kriterierne for arbejdsmiljøprisen indenfor de fire kategorier på Arbejdsmiljøprisens hjemmeside.

Fristen for ansøgning er den 1. februar 2022.

Arbejdsmiljøprisen bliver uddelt i forbindelse med Arbejdsmiljørådets temadag, som bliver afholdt i København den 19. maj 2022. Programmet for dagen er under udarbejdelse, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Arbejdsmiljøprisen info-boks

Siden 2006 har Arbejdsmiljørådet uddelt Arbejdsmiljøprisen til arbejdspladser, som har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Arbejdsmiljøprisen uddeles til fire arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre. De 12 nominerede arbejdspladser og de fire vindere udvælges af en Dommerkomité, der består af repræsentanter fra DA, FH, KL, Lederne og Akademikerne og formand for Arbejdsmiljørådet Cristina Lage.

Læs mere om

ARBEJDSMILJØ OG SUNDHED