Danmarks Mentale Sundhedsdag: Sæt strøm til arbejdsmiljøet i pandemiens skygge

Arbejdsmiljø og sundhed

Danmarks Mentale Sundhedsdag: Sæt strøm til arbejdsmiljøet i pandemiens skygge

Artikel

Danmarks Mentale Sundhedsdag d. 14. oktober sætter atter den mentale sundhed på dagsordenen. Din virksomhed kan i den forbindelse få et tilskud på 10.000 kroner til et separat event om mental sundhed.

Den høje mentale trivsel og det gode psykiske arbejdsmiljø på danske arbejdspladser er noget, vi kan bryste os af i Danmark. Og vigtigheden af mental sundhed i arbejdslivet er ikke blevet mindre i en pandemi, der har sendt tusindvis af lønmodtagere og ledere væk fra arbejdspladsen og ind på hjemmekontoret.

Pandemien har været udfordrende for alle lønmodtagere og arbejdsgivere, men det har også været lærerigt og givet nye muligheder for at styrke arbejdsmiljøet og den mentale sundhed.

Hvis I er en af de mange virksomheder, der ønsker at sætte et ekstra fokus på den mentale sundhed efter en udfordrende tid, har I netop nu muligheden for at søge om 10.000 kroner til et lokalt event i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag, i regi af Velliv Foreningen.

Ansøgningsfristen for tilskuddet er netop skudt i gang og løber frem til 23. august. Sidste år fik 643 arbejdspladser hver bevilget 10.000 kroner.

DA er en del af Partnerskabet ”Sammen om mental sundhed” og bakker op om Danmarks Mentale Sundhedsdag. Vi står altid til rådighed med hjælp til at vælge den rigtige efteruddannelse og trivselsevent på din virksomhed - via DA arbejdsmiljøuddannelser. Læs mere på www.dakurser.dk eller send en mail til mail@dakurser.dk om, at du er interesseret i en workshop, så sammensætter vi et program, der giver mening for jer.

Læs mere om Danmarks Mentale Sundhedsdag her: www.Danmarksmentalesundhedsdag.dk.

Læs mere om

ARBEJDSMILJØ OG SUNDHED