Tilbage på arbejdspladsen efter corona

Arbejdsmiljø og sundhed

Tilbage på arbejdspladsen efter corona

Artikel

Med konferencen Danmarks Mentale Sundhedsdag får du tips og idéer til at styrke trivslen og den mentale sundhed på din arbejdsplads.

DA er med i partnerskabet ’Sammen omkring mental sundhed’, der igen i år, i samarbejde med Velliv foreningen, markerer Danmarks Mentale Sundhedsdag. Partnerskabet har til formål at styrke den mentale trivsel på arbejdspladserne og bidrage med konkrete værktøjer til at skabe trivsel for både medarbejdere og kolleger.

I år handler konferencen om at komme tilbage på arbejdspladsen efter en lang periode med corona, hvor arbejdslivet har set anderledes ud for mange.

DA’s arbejdsmiljøchef Christina Sode Haslund er sammen med Morten Skov fra FH vært på årets konference. Hun ser frem til at samle op på erfaringerne fra arbejdslivet med corona:

”Alle har på en eller anden måde haft et anderledes arbejdsliv under COVID-19, og de fleste er nok  trætte af at tale om corona. Men jeg mener, vi skylder os selv og hinanden at stoppe op og reflektere og tage ved lære alle de erfaringer, vi har høstet det seneste halvandet år. Derfor håber jeg, at mange vil deltage i Danmarks mentale sundhedsdag, hvor vi sammen med FHO og partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’ inviterer til en eftermiddag med inspiration til, hvordan arbejdspladser kan komme godt videre efter epidemien”.

Meld dig til og få:

  • Værktøjer til at styrke mental sundhed på din arbejdsplads og forebygge mistrivsel
  • Tips og idéer fra andre virksomheder, der arbejder med mental sundhed
  • Øget fokus på mental sundhed

Tilmeld dig inden 5. oktober. Arrangementet er gratis for alle.

Danmarks Mentale Sundhedsdag

Tid: Tirsdag den 12. oktober 2021, kl 16-19

Sted: 3F Odense Transport, Skibshusvej 52B, 2. sal, 5000 Odense C

Læs mere om

ARBEJDSMILJØ OG SUNDHED