Overenskomst og arbejdsret

CORONAVIRUS: EN ALVORLIG SITUATION, DER KRÆVER FULDT FOKUS

Pressemeddelelse

Coronavirussen spreder sig i Danmark. Vi skal fokusere på at fjerne så stor en del af usikkerheden for danskerne og de danske virksomheder, vi kan, mener adm. dir. i Dansk Arbejdsgiverforening Jacob Holbraad.

Dansk Arbejdsgiverforening har sammen med en række andre erhvervsorganisationer været til møde i Statsministeriet angående coronavirus. 

Administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening Jacob Holbraad udtaler i den forbindelse: 

- Det er meget positivt, at regeringen har taget initiativ til at samle erhvervslivet. Det vil jeg gerne kvittere for.

- Situationen udvikler sig hele tiden. Men det står krystalklart, at vi ser ind i en potentiel meget alvorlig situation for danskerne, de danske virksomheder og vores samfund helt generelt. Vi skal fjerne så stor en del af usikkerheden, vi kan. Derfor har jeg opfordret regeringen til at gøre brug af påbud og ikke opfordringer, når de vigtigste tiltag og foranstaltninger skal ske. Det vil gøre det lettere at navigere i – både for danskerne og for virksomhederne.

Allerede nu står det klart, at coronavirussen kommer til at koste danske virksomheder dyrt

- Allerede nu står det klart, at coronavirussen kommer til at koste danske virksomheder dyrt. En del af kriseberedskabet handler derfor om at sikre, at det danske samfund og virksomhederne kommer bedst muligt igennem situationen. Det vil være med til at sikre, at så mange danskere som muligt undgår at miste deres job, når virksomhederne mister ordrer og indtjening.

Find seneste nyt om myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk

Læs mere om

OVERENSKOMST OG ARBEJDSRET