Lønkompensationsordningen skal virke bedst muligt til gavn for virksomheder og medarbejdere

Overenskomst og arbejdsret

Lønkompensationsordningen skal virke bedst muligt til gavn for virksomheder og medarbejdere

Pressemeddelelse

Nedlukningen af Danmark er forlænget frem til efter påske. Og situationen for dansk erhvervsliv bliver løbende mere udfordrende.

Administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening Jacob Holbraad udtaler:

- Vi har sammen med fagbevægelsen og regeringen lavet en god og meget vigtig lønkompensationsordning for dansk erhvervsliv, som Folketinget bakker op om. Det er der grund til at kvittere for.

- Vi kan se, at mange virksomheder allerede har meldt ud, at de vil benytte sig af lønkompensationsordningen. Derudover har regeringen og Folketinget iværksat en række store hjælpepakker. Nu skal lønkompensationsordningen og pakkerne køres hurtigt i gang og få lov at virke til gavn for virksomhederne og medarbejderne.

- Nedlukningen af Danmark er blevet forlænget til efter påske. Og den økonomiske krise bliver dag for dag dybere og mere omfattende. Det er derfor vigtigt, at vi hele tiden er klar til at gøre mere for at holde hånden under danske virksomheder og arbejdspladser. Og at vi alle følger udviklingen meget nøje. Jeg vil derfor foreslå, at arbejdsmarkedets parter og beskæftigelsesministeren mødes i starten af næste uge og gør status på og evaluerer den nye ordning om lønkompensation.

Læs mere om

OVERENSKOMST OG ARBEJDSRET