Uddannelse og kompetencer

Ansøg arbejdsgiverforeningens jubilæumsfond

Diverse

Arbejdsgivernes Jubilæumsfond er åben for ansøgere. Fonden yder økonomisk støtte til videreuddannelse, kompetenceudvikling og dygtiggørelse af unge arbejdsgivere, funktionærer eller medarbejdere.

For at komme i betragtning til økonomisk støtte fra Dansk Arbejdsgiverforenings Jubilæumsfond gælder overordnet tre krav:

- Ansøgeren skal indgå i et ansættelsesforhold hos en virksomhed, f.eks. som lærling / elev, eller være ansat med en afsluttet erhvervskompetencegivende uddannelse eller højere uddannelse.

- Ansøgere, der alene har gymnasieuddannelse, kan ikke modtage støtte.

- Ansøgeren skal have relevant erhvervserfaring (for eksempel gennem en læreplads).

Dertil gælder for denne ansøgningsrunde, at:

- Ansøgere, der ønsker at opstille til konkurrencer i ”Skills” i eller uden for Danmark, vil have fortrinsret i denne ansøgningsrunde.

 

Følgende formål kan desuden efter ansøgning modtage økonomisk støtte i form af et legat fra fonden:

Videreuddannelse i Danmark eller i udlandet

Ved videreuddannelse forstås uddannelsesforløb, hvor der udstedes et uddannelses- eller eksamensbevis.

Der kan ikke ydes støtte til studerende på de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser. Der gives ikke økonomisk støtte som supplement til SU.

Rejser og ophold i udlandet

Der kan ydes tilskud til rejser og ophold i udlandet, hvor formålet er at studere arbejdsmetoder, ledelsesmetoder eller tekniske og forretningsmæssige forhold for det private erhvervsliv. Ligeledes kan der gives tilskud, der kan gøre det muligt for ansøgeren at arbejde i længere tid i udenlandske virksomheder.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen kan udfyldes via ansøgningsblanketten (den kan du finde her) og sendes til mkj@da.dk senest mandag den 6. december 2021 kl. 12.00.

Læs mere om

UDDANNELSE OG KOMPETENCER