Overblik over undervisningsforløb

DA Åben Virksomhed udvikler gratis undervisningsforløb inden for forskellige temaer til grundskolen og gymnasiet. I skemaet kan du se alle undervisningsforløbene. Klik på de enkelte undervisningsforløb, hvis du vil vide mere.

Du kan tilmelde dig DA Åben Virksomheds nyhedsbrev HER. Her kan du høre mere om indstatsen og følge med i nyt om undervisningsforløb og virksomhedsbesøg.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til undervisningsforløbene, kan du skrive eller ringe til Anders Mikkelsen, chef for Åben Virksomhed på mail AMI@da.dk eller på telefon 29 20 03 83

De forløb som er markeret med *, er der ikke tilknyttet virksomheder til endnu til på grund af COVID-19. Du kan tilmelde dig til, at få besked når forløbene kan bookes (tryk på Læs mere). Det forventes, at der tilknyttes virksomheder til forløbene i løbet af skoleåret 2020/2021.  

 

aabenvirksomhed.dk kan du vælge "Skolen" eller "Gymnasiet" og få adgang til de mange færdige undervisningsforløb med virksomhederne, og der kommer flere! Du kan sortere på både fag, virksomhedernes beliggenhed og klassetrin/ niveau og vælge det, der er relevant.

Både elever, lærere og virksomheder er begejstrede for de muligheder, der ligger i samarbejdet:

Se her, hvad eleverne siger 

Se her, hvad lærerne siger

Se her, hvad virksomhederne siger

 

› Vores metode

› Kontakt os

› Sådan evaluerer vi

› Vores Advisory Board

› Samarbejdspartnere