Statistik

Indberetning til DA Statistik

Diverse

Skal du indberette til DA Statistik? Søger du information om, hvordan indberetning til DA's statistikker foregår? Har du brug at finde koder for arbejdsfunktioner? Søger du tilbagemeldinger på indberetninger for din virksomhed? Har du brug at komme i kontakt med DA Statistik? Så er det på indberetning.da.dk, du finder hjælp.

DA's websted for indberetning til statistik

Virksomheder, der deltager i DA's statistikker, indberetter oplysningerne via indberetning.da.dk. Her har vi samlet information til virksomhederne om, hvordan indberetning foregår, og hvilke oplysninger, indberetningerne skal indeholde, og en række andre praktiske forhold, der knytter sig til at deltage i DA's statistikker.  

Hvorfor laver DA statistik?

For partene på arbejdsmarkedet er det vigtigt at have aktuel information om prisen på arbejdskraft til brug ved overenskomstforhandlinger, ved lokale forhandlinger på arbejdspladsen mv. Sammen med medlemsorganisationerne laver DA statistikprodukter, der kan bruges ved forhandlinger, og statistiktilbuddet omfatter produkter til mange forskellige behov. Det er virksomhedernes behov for statistik, der er i centrum, og virksomhederne serviceres derfor med statistik af deres egen arbejdsgiverorganisation og ikke af DA. Herved får virksomhederne service tilpasset deres særlige behov ud fra branche, overenskomstforhold osv. Indberetningen sker til DA Statistik, fordi der er stordriftsfordele i fælles produktion og fordi det sikrer ensartet statistik.

Statistikkerne er også vigtige for, at arbejdsgiverorganisationerne i DA kan varetage virksomhedernes interesser i lovgivningsarbejde både i Danmark og på europæisk plan med størst mulig gennemslagskraft.    

san2.10beskaaret.jpg

 

Læs mere om

STATISTIK